IVECO Sweden AB

Administrativ kollega till - Back Office - IVECO Sweden AB

Administrativ fordonsadministratör/kontorist

IVECO, Helsingborg

 

Vill du hjälpa till att förse våra kunder med den perfekta bil-leveransen? Gillar du att hålla ordning och reda så att det alltid är kontroll på administrationen?

Till IVECO Sweden AB:s huvudkontor i Helsingborg behöver vi en kollega till vårt back-office som kan stödja och vägleda vår säljpersonal administrativt och samtidigt ha kontroll över bearbetning, uppföljning och uppdatering när det gäller leveranser av våra välrenommerade transport- och lastbilar.

Ditt arbete kommer vara en central del i orderhanteringen, detta i tätt sammabete med säljorganisationen på filialer, storkundsavdelningen och hos våra återförsäljare.

Du arbetar på lokalt i en global koncern

Dina tre kollegor på back-office i Helsingborgs ser fram emot att välkomna dig till en kompetent avdelning full av liv och fart. Här gör vi mycket för att se till att stämningen är på topp och du alltid känner dig välkommen.

Vi har en arbetsplats med stor sammanhållning och gemenskap. Med jämna mellanrum arrangerar vi sociala arrangemang för all personal som arbetar i Helsingborg.

Du kommer inte bara att vara en del av det lokala och nära - du kommer att vara en del av en global koncern med huvudkontor i Italien, och du kommer att vara en del av att förse hela Sverige med kvalitetsfordon.

Du är med hela vägen – från order till leverans

Du är med redan från början. Du ser till att pappren är i ordning när de kommer från säljaren och du ser till att bilen faktiskt kommer på gatan till slut. Det gör du genom att strukturera fakturering, registreringar och uppföljningar själv. Men du ser också till att säljare förstår vikten av att alltid ha ordning och reda på sina dokument.

Dessutom är det du som:

  • Arkiverar order och samlar statistik
  • Administrerar externa inköp med våra leverantörer
  • Säkerställer att dokumentationen är i ordning
  • Start av garantier
  • Registrera fordon i trafikregistret

Du är en stark kommunikatör och har sinne för ordning och reda

Känslan av att lämna kontoret med en tom inkorg där det tidigare var mycket pappersarbete är du i ett nötskal. Du tycker om att hålla ordning och du är bra på att strukturera din tid och dina uppgifter.

Du visar auktoritet när du kommunicerar professionellt. Detta är särskilt viktigt när du behöver se till att säljare följer våra administrativa rättningslinjer

Dessutom räknar vi med att du har:

  • Stor erfarenhet av administration
  • Har kunskap om ekonomi och fakturering
  • Kan kommunicera på svenska både i skrift och tal.

Är detta arbete något för dig?

Sänd din ansökan – personligt brev och CV - via länken så snabbt som möjligt.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta vår Sales support manager & Product specialist Thomas Marceau på 042-20 20 72.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Dela på:

Län:

  • Skåne

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2021-11-21

Tillträde:

2022-01-03

Arbetsplats/placeringsort:

Helsingborg

Adress: