Iveco

Attraktivt trainee-forløb for dig med interesse i biler

Trainee til vores salgsafdeling i Iveco - Odense

IVECO tilbyder lige nu et spændende og lærerigt 2-årigt trainee-forløb med en attraktiv lønpakke med pension og mulighed for efterfølgende fastansættelse. Hvis du har interesse i varevogne og har lyst til at lære nyt og udvikle dine kompetencer, er stillingen oplagt for dig. Stillingen henvender sig både til dig, der ønsker at skifte karrierevej, og til dig, der er nyuddannet.

 

Vi søger en Salgs Trainee til IVECO Danmark i Odense. Uddannelsesforløbet består af en praktisk og en teoretisk uddannelse med opstart hurtigst muligt. Du vil blive uddannet inden for erhvervssalg af vores lette køretøjer.

Du kommer til at samarbejde med branchens dygtigste erhvervsbilsælgere og får et stærkt netværk, der støtter dig i alle henseender, uanset om det er inden for salg, markedsføring, teknik eller komplicerede opbygninger.

  

En udviklende stilling for dig med interesse i biler.

Når du ansattes som salgs trainee, er du under uddannelse i den virksomhed, du er ansat i. Hos IVECO betyder det, at du vil få en praktisk uddannelse, hvor du vil få erfaring inden for salg, logistik og markedsføring i en stor, international koncern, i forløbet indgår også en salgsuddannelse bygget op i nogle moduler og  du vil naturligvis få indsigt i IVECOs produkter og relevant lovgivning, samt udvide dine IT- og sprogkompetencer.

Du vil i løbet af det 2-årige forløb få mere og mere ansvar i takt med, at du udvikler dine kompetencer, du vil arbejde tæt sammen med IVECOs Salgsafdeling i Danmark, og dine arbejdsopgaver vil over tid stige i kompleksitet. Dine arbejdsopgaver vil derfor variere undervejs. Et fællestræk for dine arbejdsopgaver i dit trainee-forløb er desuden, at:  

 

For dig, der er klar til at træde ind på arbejdsmarkedet, eller vil skifte karrierevej.

Som trainee kan du både være ny på arbejdsmarkedet, men du kan også være et sted i dit liv, hvor du ønsker en ny karrierevej. Som trainee vil du blive tilbudt en attraktiv lønpakke med pension og du vil have en mulighed for at blive fastansat efter det 2-årige trainee-forløb. Hvis du er et sted i dit liv, hvor du er afhængig af en god, fast indkomst, skal du altså ikke lade dig afskrække af at skulle under uddannelse som salgs trainee hos IVECO.

Som trainee hos IVECO vil du skulle lære en masse nyt og det forventes derfor heller ikke, at du kan det hele fra start. For at være oplagt til stillingen som salgs trainee, skal du: 

  • brænde for salg og for at skabe resultater
  • gerne have erfaring med salg - og et godt købmandsskab
  • have en interesse for biler og gerne teknisk forståelse
  • være udpræget systematisk og vedholdenhed – du giver ikke op, før handlen er i hus, og du ved, at du har gjort alt, hvad du kan for at skabe succes
  • have en god talforståelse
  • have kendskab til IT på brugerniveau
  • have evnen til at give troværdig og professionel rådgivning, så kunden får den bedste transportløsning
  • have mod på at blive en del af en virksomhed, hvor man har en frisk omgangstone.

 Som person er du selv-motiverende og fyldt med energi. Du arbejder struktureret og planlægger din uge med henblik på at maksimere salgsresultater. Som kollega er du positiv og humoristisk.

 

Vi tilbyder:

Som Trainee hos os får du mulighed for at udvikle dig fagligt såvel personligt og tage egne initiativer, og du kan se frem til en uddannelse i et internationalt miljø med mulighed for en udfordrende karriere. Du vil komme til at arbejde med mange varierede opgaver i afdelingen der opererer i hele Norden og Baltikum.

 

Din ansøgning:

Er du interesseret i at vide mere, er du velkommen til at kontakte Country Sales Manager Lars Kragh +45 60403412. Hvis du er interesseret i stillingen, så søg allerede i dag, da vi indkalder og afholder interviews løbende.

Du kan også læse mere om Iveco på www.iveco.dk.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Del på:

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Tidsbegrænset

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

31-05-2021

Arbejdssted:

Krumtappen 10, 5260 Odense

Yderligere oplysninger fås hos:

Lars Kragh

Mobil: 60403412

Kontoradresse: