CNH Industrial Iveco Nordics & Baltics

Logistikelev

Har du styr på tal og kolonner og ønsker at blive en vigtig del af forsyningskæden til Norden af nye vare- og lastbiler? Så er det måske dig, vi leder efter!

Lige nu søger vi en logistikelev med ordenssans, overblik og godt humør.

Du vil blive en del af et lille team og samtidig ansat i en stor international koncern og få en hverdag i en verden fyldt med tal, hvor du vil blive ekspert i logistik styring og få indblik i den daglige administration rundt om vare- og lastbiler i Norden.

Lyder det som noget for dig? Læs mere og send din ansøgning her:

Vi har et spændende og udfordrende elevforløb til dig, der ønsker at kickstarte din karriere i en salgsorganisation inden for bilbranchen og blive en del af en international virksomhed, hvor du har mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

IVECO er en del af et globalt koncern CNH Industrial der arbejder med erhvervskøretøjer - herunder blandt andet lastbiler, varevogne og busser, samt landbrugs- og entreprenørmaskiner. I vores region er vi i alt ca. 450 kollegaer fordelt i landene Danmark, Sverige, Norge, Finland og Baltikum.

Jobbet

Som elev hos IVECO vil du gennemgå en 2-årig alsidig kontoruddannelse, hvor du sideløbende med den praktiske erfaring har undervisning på skole. Undervejs i dit uddannelsesforløb får du mulighed for at besøge andre af vores afdelinger – både i Danmark og i udlandet – for at få et indtryk af hele virksomheden.

Du vil komme til at arbejde med mange forskellige administrative opgaver i logistik og back-office afdelingen som supportere vores salgsaktiviteter i hele Norden og Baltikum. Du vil hjælpe kollegaer, kunder, leverandører og andre samarbejdspartner med information om alt i logistikprocessen fra bestilling af ordre til levering og fakturering af produkter. Du vil derfor hurtigt mærke, at man som kontorelev er en vigtig ressource i dagligdagen. Du bliver en del af et dynamisk team, som har base på vores nordiske hovedkontor i Albertslund med 130 medarbejdere.

Du kan forvente at...

 • få en kontoruddannelse med speciale i administration
 • få erfaring i en salgs- og markedsførings organisation
 • få indsigt i IVECOs produkter og kunder
 • bruge og udvide dine sprogkundskaber
 • styrke dine IT-kompetencer i Office-pakken og flere andre IT-systemer

Personen vi søger...

 • har færdiggjort enten HHX eller HGS. Har du en anden relevant ungdomsuddannelse, hører vi også gerne fra dig.
 • behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.
 • har godt kendskab til Microsoft Office pakken – især Excel.
 • er ansvarsbevidst og systematisk og trives i en travl hverdag, hvor man når langt med et smil og evnen til at finde løsninger.
 • er engageret, udadvendt og har lyst til at omgås og tale med forskellige mennesker i løbet af en arbejdsdag.

Opstart snarest

Vi tilbyder…

Et godt socialt arbejdsmiljø med en uformel og direkte omgangstone. Kompetente kollegaer, som vil hjælpe dig til at vokse med opgaverne. Desuden har vi diverse personalegoder som pensions- og kantineordning, personalearrangementer, m.m.

Er du interesseret og ønsker flere oplysninger?

Vores kollega, Patrick Hammer, har selv afsluttet et elevforløb indenfor logistikafdelingen hos IVECO og sidder i dag i en fast stilling på vores hovedkontor i Albertslund. Du må meget gerne ringe og tage en snak med ham, hvis du har spørgsmål til stillingen. Patrick kan kontaktes på +45 60402275.

Du kan også kontakte Bent Andersen – Logistics Manager, Nordics & Baltics på  +45 23213315.

Søg stillingen allerede i dag, da vi løbende holder samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Tidsbegrænset

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

30-04-2021

Arbejdssted:

2620 Albertslund

Kontoradresse:

Roholmsvej 19 2620 Albertslund