Iveco Nordics & Baltics

Attraktivt trainee-forløb for dig med interesse i biler og/eller busser

Administrativ medarbejder med teknisk forståelse for biler

IVECO tilbyder lige nu et spændende og lærerigt 2-årigt trainee-forløb med en attraktiv lønpakke med pension og mulighed for efterfølgende fastansættelse. Hvis du har interesse i varevogne, lastbiler og/eller busser og har lyst til at lære nyt og udvikle dine kompetencer, er stillingen oplagt for dig. Stillingen henvender sig både til dig, der ønsker at skifte karrierevej, og til dig, der er nyuddannet.

En praktisk uddannelse og udviklende stilling for dig med interesse i biler og busser.

Homologering betyder godkendelse og registrering af køretøjer, og det er netop det, du vil beskæftige dig med som trainee hos IVECO. Du bliver nemlig en central del af IVECOs homologerings- og logistikafdeling. IVECO distribuerer og forhandler varevogne, lastbiler og busser i Norden og Baltikum. Du vil blive en del af IVECO Nordic & Baltics hovedkontor i Albertslund.

Når du ansattes som trainee, er du under uddannelse i den virksomhed, du er ansat i. Hos IVECO betyder det, at du vil få en praktisk uddannelse, hvor du vil få erfaring inden for homologering, supply chain-management og administration i en større, international koncern. Du vil også få indsigt i IVECOs produkter og relevant lovgivning, samt udvide dine IT- og sprogkompetencer.

Du vil i løbet af det 2-årige forløb få mere og mere ansvar i takt med, at du udvikler dine kompetencer, du vil arbejde tæt sammen med IVECOs Product Manager, som vil være din faste mentor og samarbejdspartner. I vil deles om arbejdsopgaverne, og dine arbejdsopgaver vil over tid stige i kompleksitet. Dine arbejdsopgaver vil derfor variere undervejs. Et fællestræk for dine arbejdsopgaver i dit trainee-forløb er desuden, at: 

 • Du skal kunne arbejde fordybet med analyse af datamateriale.
 • Du vil varetage både intern og ekstern kommunikation. Du vil modtage mange interne og eksterne opkald, så du vil derfor snakke med mange forskellige mennesker fra hele regionen i løbet af en arbejdsdag.
 • Du vil kunne opleve rejseaktivitet oftest af 1-2 dages varighed  til blandt andet hovedkontoret i Italien og IVECO Nordic & Baltics andre afdelinger i hele regionen.

For dig, der er klar til at træde ind på arbejdsmarkedet, eller vil skifte karrierevej.

Som trainee kan du både være ny på arbejdsmarkedet, men du kan også være et sted i dit liv, hvor du ønsker en ny karrierevej. Som trainee vil du blive tilbudt en attraktiv lønpakke med pension og du vil have mulighed for at blive fastansat efter det 2-årige trainee-forløb. Hvis du er et sted i dit liv, hvor du er afhængig af en god, fast indkomst, skal du altså ikke lade dig afskrække af at skulle under uddannelse som trainee hos IVECO.

Som trainee hos IVECO vil du skulle lære en masse nyt og det forventes derfor heller ikke, at du kan det hele fra start – tværtimod. For at være oplagt til stillingen som trainee, skal du: 

 • have interesse for varevogne, lastbiler og/eller busser
 • have en baggrund som bilsagkyndig, en teknisk uddannelse fra DTU, biløkonom, mekaniker eller noget helt femte. Det er ikke et krav, at du har praktisk erfaring med at arbejde med biler, men det er en fordel. 
 • kunne tale og forstå minimum ét skandinavisk sprog – det behøver ikke at være dansk. Det er en fordel, hvis du har forståelse for eller kan tale mere end ét skandinavisk sprog, men det er ikke et krav.
 • kunne gør dig forståelig på engelsk i både skrift og tale – du vil udvikle dine sprogkompetencer i stillingen, så dine engelskkundskaber behøver ikke være fejlfrie, når du starter. Meget af det materiale, du skal læse i stillingen, er på engelsk.
 • have kendskab til Excel og den øvrige Microsoft Office-pakke.
 • have evnen til at fordybe dig i datamateriale og arbejde analytisk og detaljeorienteret med materialet.
 • have mod på at blive en del af en virksomhed, hvor man har en frisk omgangstone.

 

Er du interesseret og ønsker flere oplysninger?

Du kan kontakte Produkt Manager Ken Martinsen på tlf. +45 60402293

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Tidsbegrænset

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

07-03-2021

Tiltrædelse:

01-04-2021

Arbejdssted:

Albertslund

Kontoradresse:

Roholmsvej 19 2620 Albertslund